ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κτιρίων στους τομείς της υγείας, του τουρισμού, της βιομηχανίας, της εκπαίδευσης κ.α. 

Η πολυπληθής ομάδα μηχανικών μας, που περιλαμβάνει όλες τις ειδικότητες, με την εμπειρία και την κατάρτιση της μπορεί να ανταπεξέλθει σε περίπλοκα και πολυσύνθετα projects.

Η ομάδα εργοταξίων βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ομάδα κοστολόγησης – προμηθειών και με την ομάδα διαχείρισης ποιότητας για έγκαιρη επιλογή αξιόπιστων υλικών και προμηθευτών. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, την ασφάλεια και τη διαχείριση του κινδύνου με σκοπό την κάλυψη των απαιτήσεων των πελάτων μας.

Έχουμε τη δυνατότητα να παραδώσουμε έργα «με το κλειδί στο χέρι» αναλαμβάνοντας τη μελέτη, την αδειοδότηση και τη διαχείριση του έργου μέχρι την τελική του παράδοση.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Αναπτύσσουμε ακίνητα υψηλών προδιαγραφών για οικιστική αξιοποίηση ή εμπορική εκμετάλλευση.

Διαθέτουμε την εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία στον τεχνικό, οικονομικό και εμπορικό τομέα για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε τις επενδυτικές ευκαιρίες, να συντάξουμε τις κατάλληλες μελέτες, να εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες άδειες και τη χρηματοδότηση και τέλος να υλοποιήσουμε το έργο και να το προωθήσουμε στην αγορά.

Είναι χαρακτηριστικό πως η εταιρία μας στην πορεία 40 ετών, έχει αναπτύξει περισσότερα από 50 κτίρια οικιστικών και επαγγελματικών χρήσεων, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται σε περιώνυμες τοποθεσίες όπως η παραλία της Θεσσαλονίκης. Συνολικά έχουμε κατασκευάσει και πουλήσει περισσότερα από 1.000 διαμερίσματα και 300 κατοικίες σε προαστιακές και παραθεριστικές περιοχές.

Αν έχετε ιδιοκτησίες που ενδιαφέρεστε να διαθέσετε προς πώληση ή αντιπαροχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις για να τις αξιοποιήσετε.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Στοχεύουμε στην ολοκλήρωση του έργου με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα, ασφάλεια και οικονομία.