Η εταιρεία ΕΚΑΤΕΡ Α.Ε. ανακοινώνει την ανάληψη του έργου "Προσθήκη Κατ'επέκταση, Εσωτερικές Διαρρυθμίσεις και αλλαγή όψεων σε υφιστάμενο ακίνητο για τη δημιουργία νέου καταστήματος", με κύριο του έργου την εταιρεία "ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." Το έργο βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα του Ευόσμου, οδός Μακεδονίας και Επτανήσου. 

 

Το συγκεκριμένο έργο είναι ειδικών προδιαγραφών, καθώς κατεδαφίζεται τμήμα του υφιστάμενου κτιρίου και στη θέση του πραγματοποιείται ανέγερση νέου κτιρίου. Ακόμη, έχει ιδιαίτερα αυστηρό χρονοδιάγραμμα και η εκτέλεση του προορίζεται να ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου του 2017. 

 

Η ΕΚΑΤΕΡ Α.Ε. έχει ιδιαίτερη πείρα όσον αφορά τα καταστήματα της εταιρείας  "ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.", καθώς έχει να παρουσιάσει στο βιογραφικό της και άλλα έργα της εταιρείας, που η εκτέλεση τους στέφθηκε με επιτυχία, τόσο αναφορικά με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, όσο και με την ολοκλήρωση της εκτέλεσης εντός συμφωνηθέντου χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας έχει αναλάβει καταστήματα της εταιρείας  "ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." στην Ξάνθη και στην Πυλαία, Θεσσαλονίκης.